Qualifying       P18

Heat 1.           P17

Heat 2.           P15

Finale             P12

2015.08.08 - Sjællandsmesterskab 3. afd. - Løb. Så fik vi prøvet Roskilde banen, og det er helt klart en spændende bane, med mange overhalings muligheder. Det var Villads's første gang på banen, og de største udfordringer var, de lange bløde sving, som vi ikke rigtigt har prøvet før. Tidtagningen blev en P 18 og i finalen skulle Villads starte, som P16 og fik kørt sig op på en P10. Men i sidste sving, blev han kørt af og kom ind som nr. 12. Super god dag, og vi ser frem til næste md. Da, vi skal køre Dansk Super Kart i Roskilde. Vi har helt klart fået noget med hjem, som vi skal arbejde med :-). Kevin Magnussen var også ude, og han kørte i Gear-Kart. Gæt lige engang om han løb med sejren :-)

2015.08.02 – Villads blev klubmester i Søndersø ;-)

2015.08.01 - KartSkole i Søndersø - Modul 3

2015.07.26 – Vojens, træning til Dansk Super Kart.

2015.06.27 - Søndersø - Åbent løb, 2 afd.

Villads fik en 2. plads i finalen, men i heat 2. fik Villads slået sin egen record med tiden 41:288. Spændingen blev ikke mindre, med det skiftende vejr og finalen blev der kørt i regnvejr.

2015.06.20 - Grindsted - Le-Mans. Vi har kørt Le-Man i forbindelse med Grindsteds 50 års bane jubilæum.

Finale             P6 – 41.703 sek.

2015.06.12 – Søndersø – 41.375 - 2. Træning. Villads har lige slået sin personlige rekord igen :-)

2015.05.30 - Søndersø åbent løb 1. afd. - Flot 2. plads i finalen. Super tilfreds Villads og for de hurtigste omgangstider var der kun 0,1 sek imellem dem - Villads 41:512 sek & nr. 20 41:412 sek. Villads har aldrig kørt, så hurtigt før.

Villads dog kæmpet hårdt for, at komme på podiet i år. Det blev til en flot 2. plads i finalen. Vejret var varierende i løbet af dagen, og der var spænding på, når der lige pludselig kom dråber fra oven. I 1. Heat startede Villads som 9'er og kom ind som 2'er. I 2. Heat startede han som 6'er og kom ind som 2'er igen, men lå ellers kortvarigt som 1'er en halv omgang inden målstregen. I finalen skulle Villads starte, som 2'er på yderbanen, og da starten gik, fik han ført sig hurtigt og sikkert rundt i de første par sving og efter en god fight, var han igen to'er igennem hele finalen. Vild sjov dag i Søndersø, med mange hurtige gokartkører fra hele landet. Om 14 dage gælder det, næste afdeling af danmarksmesterskabet i Søndersø. Ingen tvivl om, at der skal trænes taktisk, med den korte tid inden da